CD & DVD Distributie

Na het persen van uw CD of DVD is het belangrijk dat de distributie van uw product op rolletjes loopt, niet alleen logistiek maar ook het onder de aandacht brengen van uw CD is van groot belang.

Om er voor te zorgen dat uw CD op de diverse radiostations te horen is, is het belangrijk dat je CD daar ook geplugd wordt.

Bij de Music Group als CD Fabriek en platenmaatschappij ineen kiest u voor de ideale distributeur van uw CD of DVD productie.

cdpersen

Waarom kiezen voor de Music Group?

Laagste prijs garantie bij CD Persen

De beste service!

Snelle levering

waarom cd persen

Meer dan 25 jaar ervaring

Eigen CD Perserij

Ook voor kleine oplages

Een CD of DVD Maken

Een CD of DVD maken kan op vele plaatsen, zelfs kunt u in Polen voordelig een cd laten persen maar doorgaans zal dit leiden tot vele klachten en is de kwaliteit ronduit slecht te noemen en voldoet drukwerk en CD verpakking vaak aan de gewenste eisen. Ook is bij het persen van een CD in Polen de auteursrechtenafdracht niet of nauwelijks geregeld.

Nadat je een beetje meer weet van wat er allemaal komt kijken bij het laten maken en het in de markt zetten van een cd of, weet je ook dat u de juiste partijen in moet schakelen om tot een resultaat te komen.

De CD Fabriek van de Music Group zorgt samen met de eigen CD Perserij en platenmaatschappij voor de juiste distributie van uw CD of DVD.

Meer weten over distributie, neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of bel ons!