De CD Fabriek

Bij de CD fabriek van de Music Group profiteert u van de professionaliteit, snelle service en uitstekende kwaliteit. Grote of kleine oplages, daarin zijn wij al jaren gespecialiseerd. Wij verzorgen de complete begeleiding van uw CD of DVD Productie en persen uw CD in onze eigen CD Perserij.

De Music Group is toonaangevend en beschikken over professionele medewerkers met echte kennis van zaken.

Hebben wij met deze website uw interesse gewekt en overweegt u om in onze fabriek uw CD te laten maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

cdfabriek

Waarom de cd fabriek?

Een eigen CD perserij

Altijd de beste service!

Snelle levering van CD & DVD

waarom cd persen

25 jaar ervaring in CD Persen

Kleine oplages mogelijk

Gratis levering*

CD persen

Op het gebied van CD persen is de CD Fabriek van de Music Group de absolute nummer 1. Door onze supersnelle levering inclusief een barcode op de CD Verpakking en een bestelnummer (denk hierbij voor het aanbieden van uw CD productie bij legal downloads. Ook realisren wij voor u de Pre- en de glasmaster in onze eigen CD Perserij.

CD productie van de Music Group

Een CD product van de Music Group staat voor de laagste prijs en de beste kwaliteit. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om van uw CD Productie daadwerkelijk een Top CD te maken.  Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan vandaag nog contact op en bespreek uw persoonlijke wensen met een van onze medewerkers.