Cd persen? Schakel onze cd perserij in!

Op zoek naar een geschikte partner om op een professionele manier een cd te laten persen? De Music Group maakt uw cd’s in een eigen cd perserij die voorzien is van de modernste technieken. Kleine oplages of juiste enorm grote hoeveelheden cd’s die u wilt laten persen? Geen enkel probleem voor ons waarbij we er ook nog eens voor zorgen dat de kosten voor u zo laag mogelijk zijn. En de kwaliteit? Die is zoals altijd natuurlijk uitstekend!

cd-persen

Kies voor deskundige begeleiding
Een cd persen is geen sinecure en iets wat u het beste aan professionals uitbesteedt. Kies ook voor onze werkwijze en u bent verzekerd van een uitstekende begeleiding gedurende het totale proces. Of dat nu is op het gebied van het persen van de cd, het artwork, de distributie of het eventuele pluggen: wij regelen het allemaal voor u. Een geruststellende gedachte toch?

Cd persen doen we zo

Als u een kijkje neemt in onze cd perserij, dan vindt u daar de allernieuwste apparatuur en productietechnieken terug. Die combinatie zorgt keer op keer voor een uitstekende kwaliteit en een zeer efficiënte productie. We gebruiken een perstechniek waarbij uw data, beeld of muziek direct op uw cd worden geperst. Onze machine controleert na dit proces automatisch of alle data ook daadwerkelijk en op de juiste manier is overgenomen. U zult begrijpen dat dit altijd kwalitatief hoogwaardige cd’s tot gevolg heeft. Precies waar u naar op zoek bent.

Andere diensten rondom cd persen

U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw cd te laten bedrukken. Zo wilt u misschien wel bedrukte hoesjes of labels voor op uw cd’s laten maken? Dit soort diensten bieden we op verschillende manieren aan zoals PMS druk , zeefdruk of fotodruk en offset opdruk. Ook de uiteindelijke afwerking (bijvoorbeeld met een glanslaag) is geheel op maat te voor u te kiezen.

De voordelen van de Music Group
• Altijd een uitstekende service en vakkundige begeleiding
• Verzekerd van de laagste prijs
• Meer dan 25 jaar actief op het gebied van digitale media
• Snelle en gratis levering: vaak al binnen 24 uur

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een oriënterend gesprek.