CD Persen | Music Group

Veel muzikanten en bedrijven weten de weg te vinden naar de Music Group.
Een CD Persen is nu tijdelijke extra voordelig en profiteer daarom vandaag nog van onze aantrekkelijke aanbiedingen.

CD persen is absoluut een vak apart, de Music Group heeft al ruim 25 jaar ervaring in het persen van CD's & DVD's en inmiddels al miljoenen cd's geperst voor klanten in heel Europa.

Wanneer u kiest voor CD Persen bij de Music Group dan kiest u voor een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Doordat wij al onze producties vervaardigen in een eigen CD Perserij zijn wij in staat om aan al uw eisen te voldoen.

U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket aan diensten en producten, van het ontwerpen van een CD Hoes of label tot en met een Luxe verpakking.

De levering is vaak al binnen 24 uur mogelijk.

cdpersen

Cd persen via de Music Group:
altijd een slimme keuze

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partij met een specialisatie in cd persen en dvd persen dan is het altijd slim om voor de professionals van de Music Group te kiezen. Bij ons profiteert u van een jarenlange ervaring binnen de muziekindustrie. Van kleine oplages cd’s en dvd’s persen tot grote hoeveelheden: wij verzorgen het met alle plezier voor u. Met een uitstekend eindresultaat tot gevolg. Maar ook voor allerlei andere zaken op het gebied van muziek opnemen en verspreiden zit u goed bij ons. Zoals vinyl persen, het drukwerk van de cd’s en de verpakking ervan. Wilt u een cd-productie laten opnemen en produceren? Ook daarvoor kunt u uitstekend terecht in onze cd fabriek en cd perserij.

De cd perserij van de Music Group
Kom ook eens naar de cd perserij van onze eigen en complete cd fabriek. U zult dan zien dat wij het hele proces voor u kunnen verzorgen: van het samenstellen van uw cd en het cd persen tot aan de afwerking ervan. U kunt ook alvast onze video van onze cd perserij bekijken. We gaan daarbij uit van uw eisen en wensen om vervolgens aan de slag te gaan met het maken van uw gewenste eindproduct. Dankzij onze eigen cd perserij kunnen we altijd heel snel schakelen.

Cd laten maken bij de Music Group
We maken al meer dan 25 jaar fabrieksmatig hoogwaardige cd’s in onze eigen cd perserij. De gegevens op de cd zijn daarbij optimaal bestand tegen krassen en stoten. We maken bij het cd persen gebruik van de nieuwste technieken dankzij onze ultramoderne cd perserij. Maar we kunnen nog veel meer voor u betekenen. We beschikken bijvoorbeeld over een eigen platenmaatschappij en een jarenlange ervaring door middel van eigen muzieklabels. Waarbij onze vergaande contacten binnen de muziekindustrie van ons een betrouwbare partner voor elke artiest, producer of band maken.

Cd persen in digipack
Bij goede muziek en cd producties mag een mooie buitenkant van het product natuurlijk niet ontbreken. Daarom zit u ook goed bij ons als het aankomt op kwalitatief hoogwaardige dvd- en cd-verpakkingen. Zo kunnen wij uw cd persen in een digipack waarmee uw cd de uitstraling krijgt die deze verdient. Maar ook voor de opdruk voor op de cd en het drukwerk van het boekje en de hoes kunt u uitstekend bij de Music Group in Weert terecht.

De allerbeste service
Op het gebied van service zal het u ook aan niets ontbreken als u met ons in zee gaat. In de eerste plaats zijn daar de uitgebreide mogelijkheden via ons qua distributie als het aankomt op cd’s en dvd’s. Maar ook het aanmelden op de juiste platformen is iets dat wij graag en probleemloos voor u verzorgen. Kies ook voor de Music Group voor uw project en profiteer van onze lage prijzen en de allerbeste service.

Meer weten? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.

Waarom kiezen voor de Music Group?

Laagste prijs garantie bij CD Persen

De beste service!

Snelle levering

waarom cd persen

Meer dan 25 jaar ervaring

Eigen CD Perserij

Ook voor kleine oplages

CD persen of CD Dupliceren

Bij de Music Group kunt u terecht voor Persen als ook voor Duplicatie. En verschil zit hem met name in de oplage's CD's die u nodig heeft. Is een oplage kleiner dan 100 stuks, dan is de persen vaak qua prijs minder aantrekkelijk dan wanneer u kiest voor het dupliceren van een kleine oplage.

De Music Group is er voor iedereen!

Grote Belgische, Nederlandse en wereldsterren laten hun CD’s bij ons maken, zoals bijvoorbeeld Eddy Wally, Henk Wijngaard, Andre Rieu, Tino Martin en Will Tura. Deze artiesten kiezen voor de Music Group vanwege een topkwaliteit tegen betaalbare prijzen.