CD Persen | Music Group

Veel muzikanten en bedrijven weten de weg te vinden naar de Music Group.
Een CD Persen is nu tijdelijke extra voordelig en profiteer daarom vandaag nog van onze aantrekkelijke aanbiedingen.

CD persen is absoluut een vak apart, de Music Group heeft al ruim 25 jaar ervaring in het persen van CD's & DVD's en inmiddels al miljoenen cd's geperst voor klanten in heel Europa.

Wanneer u kiest voor CD Persen bij de Music Group dan kiest u voor een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Doordat wij al onze producties vervaardigen in een eigen CD Perserij zijn wij in staat om aan al uw eisen te voldoen.

U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket aan diensten en producten, van het ontwerpen van een CD Hoes of label tot en met een Luxe verpakking.

De levering is vaak al binnen 24 uur mogelijk.

cdpersen

Waarom kiezen voor de Music Group?

Laagste prijs garantie bij CD Persen

De beste service!

Snelle levering

waarom cd persen

Meer dan 25 jaar ervaring

Eigen CD Perserij

Ook voor kleine oplages

CD persen of CD Dupliceren

Bij de Music Group kunt u terecht voor Persen als ook voor Duplicatie. En verschil zit hem met name in de oplage's CD's die u nodig heeft. Is een oplage kleiner dan 100 stuks, dan is de persen vaak qua prijs minder aantrekkelijk dan wanneer u kiest voor het dupliceren van een kleine oplage.

De Music Group is er voor iedereen!

Grote Belgische, Nederlandse en wereldsterren laten hun CD’s bij ons maken, zoals bijvoorbeeld Eddy Wally, Henk Wijngaard, Andre Rieu, Tino Martin en Will Tura. Deze artiesten kiezen voor de Music Group vanwege een topkwaliteit tegen betaalbare prijzen.