DVD Persen | Music Group

Een eigen DVD Persen van een oplage groter dan 500 stuks?

De Music Group verzorgt, perst en levert al ruim 25 jaar DVD producties van de hoogte kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Door deze ruime ervaring in DVD's produceren kunt u bij ons met een gerust hart uw DVD bij ons laten maken. In onze eigen DVD perserij beschikken wij over een hypermodern machinepark dat de DVD voorziet van een perfect beeld en geluid in alle gangbare data.

Doordat wij alles zelf regelen bij het persen van een DVD zijn wij in staat om de prijzen laag te houden, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit.

dvdpersen

Waarom hier een DVD bestellen?

Kwaliteit garantie bij DVD's

Alles in eigen huis!

Snelle levering van DVD's

waarom cd persen

25 jaar ervaring

Eigen DVD Perserij

Ook voor kleine oplages DVD's

DVD persen van A tot Z

Onze uitgebreide service en diensten reiken verder dan onze CD perserij. Wij verzorgen de complete DVD productie van eventuele opnames bij de productiemaatschappij die gevestigd is in onze platenmaatschappij in Nederland. Het Persen van een DVD wordt geleverd in alle mogelijke verpakkingen en is voorzien van een DVD Label met een unieke inlay in de DVD hoes. Een team van grafische vormgevers zorgen dat de DVD perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Distributie DVD's

Ook voor de distributie van uw DVD bent u bij de Music Group aan het juiste adres, een volledig logistieke traject wordt voor u uit handen genomen en onze levertijd van DVD persen is altijd er kort. Vanaf het moment dat de basisproductie van uw DVD klaar is, is de levertijd gemiddeld ongeveer 10 werkdagen. een eventuele nabestelling van een DVD persing duurt gemiddeld 4 tot 5 dagen. Heeft u een opdracht met spoed? Neem dan gerust contact met ons op.